De voornaamste klinische studies en onderzoeken

Van bij de start heeft de PronoKal Group® geopteerd voor wetenschappelijk onderzoek en discipline. Het resultaat is dat ze talrijke studies heeft gelanceerd met als doel het bewijzen van de veiligheid en de doeltreffendheid van de methode op korte en lange termijn. De resultaten van deze studies zijn erg positief en worden voorgesteld op de voornaamste internationale wetenschappelijke congressen en fora met hulp van gerenommeerde sprekers.

PnK studie

Effect of DHA supplementation in a very low-calorie ketogenic diet in the treatment of obesity: a randomized clinical trial

Lezen

PnK studie

Klinisch onderzoek uitgevoerd op de Obesitasafdeling van het Algemeen Universitair Ziekenhuis Gregorio Marañón (Madrid, Spanje). De hoofddoelstelling is het evalueren van verschillen in gewichtsvermindering tussen obese patiënten die de PnK®-Methode volgen en patiënten die een caloriearm dieet volgen.

Lezen

Promesa I en promesa II studies

Deze studies hebben als doel de efficiëntie en veiligheid van gewichtsvermindering te evalueren bij de toepassing van de PnK®-Methode bij patiënten met overgewicht en obesitas.

Promesa I

Promesa II

Diaprokal® studie

Klinische studie om de veiligheid van een Proteïnedieet te evalueren, vergeleken met een caloriearm dieet, wat betreft de gewichtsvermindering bij obese patiënten met diabetes type 2 en prediabetes. Deze studie is onder andere voorgesteld op het Werelddiabetescongres in Dubai in 2011.

Lezen

Vergelijking in verschillende diëten

Vergelijking tussen een gewoon caloriearm dieet en een Methode op basis van het Proteïnedieet (PnK®-Methode) bij Mexicaanse volwassenen.

Diana studie

Via deze studie wordt een gedetailleerde beschrijving uitgewerkt (demografische kenmerken, verwante aandoeningen, gewoontes, etc.) van het profiel van de patiënt met overgewicht en diabetes die het Proteïnedieet volgt.

Proce-D studie

Het doel is capillaire ketonemie te onderzoeken bij patiënten met diabetes en prediabetes die voor gewichtsverlies het Proteïnedieet volgen.

Promet studie

Deze internationale studie wordt uitgevoerd in landen zoals Spanje, Brazilië, België of Argentinië met als doel het gewichtsverlies en de evolutie van aan overgewicht verwante aandoeningen te evalueren bij een Proteïnedieet (PnK®-Methode).

Biologie van systemen en voeding

Positieve effecten van een ketogeen dieet rijk aan eiwitten bij patiënten met diabetes type 2, van het klinisch bewijs tot aan de moleculaire basis. Deze studie is gepubliceerd in het tijdschrift “Nutrition&Metabolism” en licht toe waarom ketose, die wordt opgewekt met de PnK®-Methode, effect heeft bij patiënten met diabetes type 2.

Onderzoek: R&D

Onze R&D-teams ontwikkelen producten met optimale nutritionele eigenschappen voor gewichtsverlies met de meest aangename smaken en texturen om de PnK®-Methode zo gevarieerd en smaakvol mogelijk te kunnen volgen.

In tegenstelling tot andere bevatten de PnK® producten eiwitten van Hoge Biologische Waarde of Hoge Kwaliteit, dat betekent dat ze alle nodige aminozuren bevatten om te voldoen aan de noden van het lichaam en in de juiste hoeveelheid. Naast het gebruik van grondstoffen van hoge kwaliteit voldoen de PnK® producten ook aan de hoogste eisen wat betreft voedingskwaliteit en haar kwaliteitscontroles zijn internationaal erkend met het label van de ISO-normen.
De combinatie van de uitstekende kwaliteit van de grondstoffen met de strenge controle tijdens het productieproces garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid van de PnK® producten.